Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (2.79 secunde)
Stiri, Finante, Sport si Lifestyle, iar la capitolul stiri sunt selectionate titluri mai ales din presa mondena. ... Pe atunci obiectivul era ca portalul sa se lanseze in toamna lui 2008, insa nimic nu s-a concretizat, Bobby Voicu anuntand in februarie 2009 ca nu mai reprezinta Yahoo!
ONG-urile si firmele pot deveni administratoare ale acestor zone si pot accesa fonduri UE ne-rambursabile de pana la 25 de milioane de euro pe proiect. ... La sesiunea din martie 2010, ministerul a dat in custodie 14 arii protejate din Oltenia.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
"Visele oamenilor celebri" De Pasti, romanii sunt convocati la doua ore de voie buna, la Pro Tv. Duminica, 4 aprilie, incepand cu ora 20.30, "Divertis - Land of Jokes" si "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" aduc poante cu politicieni si noutati de sezon.
Horia Brenciu isi lanseaza la Pro Tv, duminica, 23 mai 2010, la "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" cel mai recent videoclip pentru piesa "Ultimul dans".
pe ea si pe Florin. In afara de scoala, pe Mihaela Radulescu o preocupa sportul. A facut, timp de 10 ani, gimnastica ritmica de performanta, la Clubul Sportiv din Piatra Neamt.
Pe timp de criza: ... La emisiunea Romania, te iubesc!, telespectatorii Pro Tv International pot vedea ca in timp ce unele investitii de milioane sunt amenintate de faliment, piata de arta e in crestere, in ciuda numarului de cumparatori mai scazut fata de 2009.
Pe ei nu ii intere­seaza pacea si bunastarea popoarelor, asta e numai o teorie goala pen­tru pros­timea asta a lumii. ... De aceea si vor sa puna aceste cipuri elec­tron­ice, ca sa te con­troleze si pe tine, nu numai painea pe care o mananci.
Contributia la fondul de pensii private obligatorii va fi, in 2010, de minimum 2,5 %, a declarat presedintele Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
Ziare.com publica rezultatele unui sondaj desfasurat in perioada 18 decembrie 2010 - 31 decembrie 2010, la care au participat 6.589 de persoane.
4) sa intocmeasca sesizari penale (pe care sa le inainteze la Parchet); ... 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
In decembrie 2010, prin munca hotarata a lui Susan Hansen, directoarea organizatiei UFO FOCUS NEW ZEALAND RESEARCH NETWORK, Fortele de Aparare ale Noii Zeelande (NZDF) au facut publice anumite fisiere, referitoare la OZN-uri, care fusesera clasificate anterior.
Salariile bugetarilor vor creste in acest an, in medie, cu 5,1%, ritm inferior celui al majorarii preturilor, pentru ca, in 2010 si 2011, puterea de cumparare a salariatilor din sectorul public sa stagneze, arata proiectiile Fondului Monetar International (FMI), publicate luni seara.
Ministrul interimar de Finante, Gheorghe Pogea, a facut apel la parlamentari pentru a aproba bugetul pe 2010 pana la finalul acestui an, cu un deficit bugetar de 5,9% din produsul intern brut (PIB).
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat azi, in urma discutiilor avute cu FMI, ca Legea bugetului pentru 2010 trebuie adoptata pana pe 10 decembrie, cand delegatia Fondului va face o noua evaluare a economiei romanesti.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010.
De asemenea, Boc a vorbit si de necesitatea adoptarii rapid a unui buget "in coordonatele angajamentelor pe care Romania le are". ... Avem nevoie ca bugetul de stat pe anul 2010 sa fie asumat de noul guvern si adoptat la inceputul lunii ianuarie in sesiune extrordinara de Parlamentul Romaniei.
"Va fi un an in care vom scapa de criza, va fi un an in care optimismul va fi cel care ne va anima sa depasim momentul pe care l-am trait in anul 2009.
Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010. Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
google-analytics.com